West Bay Hub

This circular bench has been designed to provide a backdrop to showcase the many motorbikes which regularly gather in West Bay whilst providing an unencumbered space for other visitors and residents to sit and eat leisurely away from traffic and protected from the wind. Each of the benches reflect the geological form of West Bay nestling amongst the cliffs.  Each bench has a sitting area that both looks inwards and outwards so bikers can sit with a clear view of their bikes and conversations can be shared between bikers, visitors and residents.

 

MICHAEL PINSKY STUDIO

88 Gifford Street, London, N1 0DF

00 44 (0)7859 713 853
michael@michaelpinsky.com

SOCIAL MEDIA
Mailing List
* = required field
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google